Its a Boy, and his name is......

<3

CASPIAN

<3

 

Vi har nå landet på navnet "Caspian" til gutten vår som kommer rundt begynnelsen av august. Mye fordi vi synes selve navnet klinger fint, er spesielt/orginalt, og lett å uttale både på norsk og internasjonalt. 

Selve navnet har betydning fra "The Caspian Sea" som også gir en mening for oss, da Alex er halvt Thai mens jeg, Europeisk, ergo, Caspi havet ligger mellom Europa og Asia :)

Jeg må også innrømme at jeg selv er en stor fan av C.S. Lewis sine bøker; "The Chronicles of Narnia", og for dem som er kjente med historiene er jo også Caspian en karakter fra bøkene, altså Prins Caspian, og senere Kong Caspian.

Vi ha også en liten tradisjon i vår familie at vi heller bruker C i stedet for K, mitt navn begynner på C og min Samboers navn på A, derfor blir det også en mening for oss å ha et navn som inneholder eller begynner på disse bokstavene :)

Igår laget jeg en Smokkeholder/Tytteanheng til gutten vår med navnet hans dekorert med perler :) 

Hva synes du om navnet vi har valgt?

 

 

#navn #navnebetydning #caspian #barn #baby #babynavn #gutt #guttenavn #gravid #mamma #mammablogg #blogg #familie #diy #dekor #interiør #accessories #tilbehør #smykke #smokkeholder #tytteannheng #tytteclips #foto #søndag #helg #kos #hverdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

Charlene N. Nedrum

29, Stavanger

// LIFESTYLE // FASHION // BEAUTY // INTERIOR & DIY // INSPIRATION // MAKEUP & STYLING // LOVE // LIFE // FAMILY //


Instagram

Kategorier

Arkiv

hits