Månedens Eske Fra Glossybox

//Annonse-Adlinks//

 

I Høst bestemte jeg meg for å prøve ut GLOSSYBOX, et månedlig abonnement som sender ut en ny eske med fem skjønnhetsprodukter til kun 179,- mnd, med en verdi over 400,-

Jeg tenkte dette hørtes litt for godt ut til å være sant, i tillegg går det an å bestille spesial utgaver av esken noen få ganger i året, akkurat nå er Julens Limited Edition Eske ute hvor du får 6 fullsize skjønnhetsprodukter med en verdi for over 1100,- for kun 279,-  Men disse eskene er som sagt "limited" så her er det første man til mølla... ;)

For å være helt ærlig, elsker jeg GLOSSYBOX, Det er utrolig praktisk da til nå har jeg bare fått ting jeg har bruk for og trenger! Jeg er også kjempefornøyd med produktene og synes de holder høy kvalitet og at de varierer godt utvalget. Personlig er dette midt i blinken for meg da jeg jobber med skjønnhet på daglig basis, det gir meg en god mulighet til å teste ut nye produkter og samtidig få litt påfyll til lageret mitt ;) I tillegg får du poeng på hjemmesiden deres for å teste ut produktene fra hver eske som igjen gir deg en ny eske gratis om du har samlet opp nok poeng. Det er en "win-win-situation" ;)

For å abonnere på GLOSSYBOX kan du trykke HER!

Kanskje noe av det kjekkeste med GLOSSYBOX er at hver måned får du en personlig overraskelse i posten, og det er like gøy hver gang å se hvordan esken er designet og pakket inn :)

 


Her er månedens produkter som var i esken jeg fikk tilsendt
1. SECHE VITE - Dry Fast Top Coat HER!

2. Bellápierre - Cosmetic Glitters, Silver HER!

3. L'Oréal Paris - Elnett Satin hårspray HER!

4. Make Up Store - NAILPOLISH (Various Colours) HER!

5. Burt's Bees - Rejuvenating Lip Balm with Acai Berry HER!

 

Kunne dette vært noe for deg?? Sjekk ut hjemmesiden deres ved å trykke HER!

#annonse #anmeldelse #glossybox #glossybox_norway #adlinks #mening #produkter #skjønnhet #velvære #sminke #makeup #styling #hår #mote #trend

 

Charlene N. Nedrum

Charlene N. Nedrum

29, Stavanger

// LIFESTYLE // FASHION // BEAUTY // INTERIOR & DIY // INSPIRATION // MAKEUP & STYLING // LOVE // LIFE // FAMILY //


Instagram

Kategorier

Arkiv

hits