10 enkle skjønnhetsgrep for den travle!

I en hektisk hverdag er det ikke alltid at man prioriterer å «style» seg selv fra topp til tå når man skal fort ut dørene, på jobb eller til andre hverdagslige gjøremål. Men det er allikevel et par små grep som kan gjøres for å se «fresh» og flott ut selv om man ikke gidder å bruke en time foran speilet hver dag. Her er mine tips.

1. Hjemmespa

Sett av et par timer på kveldstid en dag i uken til "hjemmespa", hvor du fikser neglene, voksing/barbering, kurer håret, tar deg et avslappende bad osv. Personlig synes jeg søndagen er en fin dag, da kan man forberede seg fysisk og mentalt på uken som kommer og starte litt "på nytt" for hver uke. Egen tid er "priceless" når man vet man har en travel uke i vente og et godt tips kan være å skrive ned ukens mål og plan slik at man er mer forberedt på hvilke dager som blir travlere enn andre, dette hjelper godt mot stress, som igjen hjelper for humøret og alle vet at stress ikke er det beste skjønnhetstipset i boka ;)

(Bilder fra Pinterest)

 

2. Profesjonelle Negler og Hårpleie kan gjøre underverker!

Gå fast til en profesjonell negledesigner eller legg egne gel-negler hver måned, noen ganger skal det ikke mer til enn en fin neglelakk. Samme gjelder håret, om du farger det selv eller går jevnlig til frisør. Du kan for eksempel avtale sammen med en venninne en fast dag i måneden hvor dere hjelper hverandre med etterveksten og legger negler. Da slår du to fluer i en smekk og får tilbringe tid sammen med venninnen din i samme slengen :)

(Bilder fra Pinterest)

 

3. Selv-bruning og tannbleking

Begge deler kan enten gjøres profesjonelt eller hjemme, alt utfra ditt eget budsjett. Det positive, du ser mye mer opplagt ut med litt farge i ansiktet, og man blir automatisk mer attraktiv ved å smile mye (noe som kan være et problem om du kvier deg selv for de gule tennene tennene dine som så åpenbart er påvirket av nikotin og koffein, ja jeg snakker av erfaring;))

(Bilder fra Pinterest)

 

4. Farging og forming av vipper og bryn

Jevnlig farging og forming av vipper og bryn er mitt absolutte skjønnhets tips om du er en som liker å bare stå opp, kle på deg og gå ut døren. Med riktig form av bryn rammer man inn ansiktet og fremhever øynene, farger man dem og vippene i tillegg trenger man ikke mye sminke for å se frisk og velstelt ut. For en naturlig look, bruk en farget dagkrem and you're "good-to-go" ;)

(Bilder fra Pinterest)

 

5. Vippe-extensions og Hår-extensions

Er du litt mer den dramatiske typen? Da kan vippe- og hår-extensions være noe for deg. Jeg anbefaler å gjøre dette hos en profesjonell salong, da å gjøre dette hjemme kan både skade øynene dine og/eller ødelegge håret ditt.

 

(Bilder fra Pinterest)

 

6. Planlegg antrekk, makeup og frisyre dagen før

Lær deg å legge en enkel dag makeup og noen enkle hår-oppsett som kun tar fem minutter foran speilet, jeg finner mye inspirasjon til dette på Pinterest, under kan du se et par sjekke triks å ha for hånden når du må se presentabel ut, men samtid være kjapp ut dørene ;)

(Bilder fra Pinterest)

 

7. Pleie og Rens

Bruk renseservietter for kjapt og enkelt både rense og fjerne sminke. Gjør det til en vane å fjerne sminken før du legger deg og benytt en god ansiktsmaske en gang i uken (gjerne dagen du har "hjemmespa").

(Bilder fra Pinterest)

 

8. La Skjønnhetsproduktene virke om natten

Bruk en god natt-krem tilpasset din hud-type. Sliter du med trøtte øyne om morgenen kan du også prøve et serum som raskt minsker poser og mørke ringer under øynene. Påfør serumet før du legger sminken om morgenen. Er håret ditt veldig tørt å slitt? Sov med en god hårkur og vask ut morgenen etter.

(Bilder fra Pinterest)

 

9. Must Have Products

En god deodorant, parfyme/bodymist og tørr-shampo kan forvandle deg fra "dagen-derpå" - "til klar for jobb" på fem minutt. Andre produkter som er gode å ha for hånd er; håndkrem/bodylotion, en god hårolje, hårspray og børste, BB eller CC Cream, øyenbryns-blyant, våtservietter, leppe-balsam og mascara.

(Alle produktene ovenfor finner du på Vita butikkene)

 

10. Skjønnhet kommer Innenfra

Drikk mye vann, grønn te og ha et variert kosthold. Hold også kroppen og psyken i form med regelmessig mosjon og frisk luft. Og ikke minst stress ned! En god holdning, selvsikkerhet og et smil på lur er ofte nøkkelen til god utstråling ;) Her kan dessverre ikke sminke og hår-produkter hjelpe så mye, men det er alltid lov å jukse litt ;)

(Bilder fra Pinterest)

 

 

Q; Hva synes du om tipsene? Har du noen tips å dele?

 

#skjønnhet #mote #styling #stil #trend #hår #makeup #beauty #tips #diy #bilder #kollasj

 

14 kommentarer

Vibeke Anny Mikalsen

18.12.2014 kl.04:07

Må jeg bleke håret først for så å farge det blått?

For den blåfargen var så fin!

Enilorac Nesenra

18.12.2014 kl.07:17

Mange gode tips ! Jeg prioriterer hudpleie og øyebryn, etter hudpleieutdannelsen min har jeg ihvertfall blitt blink på en ting, jeg MÅ rense huden morgen og kveld og har dilla på kremer ^^ Neglene mine er jeg ikke så nøye med og har jo dreads-så det sparer meg for mye tid ;) Kosthold er jeg også opptatt av. Har du et skikkelig bra foundation-tips !? En som dekker godt og gir litt glød ? :)

Nadine Olsen

18.12.2014 kl.14:57

Veldig mange gode tips! Jeg prioriterer nok mest hudpleie, øyenbryn og øyesminke :) Jeg er desverre ikke så flink når det kommer til å pleie meg innen fra, så det får bli et nyttårs forsett!

Charlene N. Nedrum

18.12.2014 kl.18:22

Vibeke Anny Mikalsen: Ja jeg vil anbefale å bleke håret først, farger du blått over din egen farge vil ikke fargen sitte like godt og du får nok ikke en like klar blåfarge ;) lykke til ;) elsker blått hår :)

Charlene N. Nedrum

18.12.2014 kl.18:26

Enilorac Nesenra: Så bra!! Jeg MÅ ha orden på bryna mine... har jeg ikke gjort noe med dem på en stund føler jeg meg som en slask, hahah :P men jo foundation! Jeg synes den nye CC kremen til Loreal er fantastisk til hverdags bruk, jevner ut og dekker veldig godt til å være en CC-krem! Og gir god glød! anbefaler å bruke en lysere tone på denne da jeg føler den er litt mørk i utgangspunktet! ellers digger jeg glo minerals kompakt pudderet! dette bruker jeg ofte over CC-kremen om jeg skal ut en tur og matte litt ned ;) Plusset er at begge to lar huden puste, samtidig som de beskytter mot UV stråler, og gir fuktighet ;)

Charlene N. Nedrum

18.12.2014 kl.18:27

NadineOlsen: Hehe! Jeg kjenner meg igjen! Jeg må bli mye bedre når det gjelder kost og mosjon ;) så nyttårsforsett på meg også ;) hehe

Enilorac Nesenra

18.12.2014 kl.21:59

Takk for tipset ! Kanskje jeg må unne meg en liten julegave selv ^^

Åse Helen

19.12.2014 kl.00:17

Her var det mange tips å hente :-)

Charlene N. Nedrum

19.12.2014 kl.18:49

Enilorac Nesenra: Ja! Alltid en god ide med julegaver til seg selv ;) hehe

Charlene N. Nedrum

19.12.2014 kl.18:49

Åse Helen: Så hyggelig :D

kristinerosok

21.12.2014 kl.22:33

Kjempeflott innlegg! Mange fine tips :) God jul!

Charlene N. Nedrum

23.12.2014 kl.01:01

kristinerosok: Tusen takk! så bra!!! god jul til deg og ;)

Style By Keinapel

23.12.2014 kl.02:45

utrolig bra innlegg, flott blogg du har :-)

Charlene N. Nedrum

04.01.2015 kl.15:55

Cecilia Keinapel: Tusen tusen takk! håper du har hatt en fin jul!! og godt nyttår :)

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

Charlene N. Nedrum

29, Stavanger

// LIFESTYLE // FASHION // BEAUTY // INTERIOR & DIY // INSPIRATION // MAKEUP & STYLING // LOVE // LIFE // FAMILY //


Instagram

Kategorier

Arkiv

hits