"Tear Through" - Behandling med Esthelis/Forthelis!

 

Da har jeg vært hos Elin Reilstad Sirevåg, som er kosmetisk sykepleier på BeWell Klinikken på Kvadrat og fått en såkalt "Tear Through" - behandling med Estelis/Fortelis. 

Estelis/Fortelis Fillere er ganske likt Restylane, det inneholder hyaluronsyre, (sukkermolekyler som vi har naturlig i huden men forsvinner mer med alderen), men skiller seg ut ved at det er mykere i konsistensen, klumper seg mindre, legger seg jevnere og varer lengre enn 1. generasjons fillere. Estelis/Fortelis kan faktisk vare opptil 12 mnd etter injeksjon. 

Selve "Tear Trough" behandlingen går ut på å redusere linjer under øynene, tap av volum og mørke ringer under øynene. Da dette er noe jeg selv har slitt mye med se siste årene, og sykdom og medisiner har satt sine spor, spesielt under øynene, har jeg lenge vurdert om jeg skulle prøve denne behandlingen. 

Jeg må si at jeg er superfornøyd med resultatet og under kan du se bilder av prosedyren. Jeg synes ikke selve behandlingen var særlig vond, men litt ubehag må en jo så klart regne med når man velger å stikke huden med sprøyter, hehe ;)

Du kan bestille behandlingen og se priser, ved å gå inn på BeWell sin hjemmeside HER!

Under kan kan du se bilder av prosedyren :)

 

Først gjør Elin klar sprøytene, jeg venter i spenning!!

 

Så begynner injeksjonene. Jeg følte jeg slappet mer av når jeg lukket øynene.

 

Etter noen nålestikk, bruker Elin fingrene for å massere filleren på plass, for å deretter fortsette med noen nålestikk til :P

 

Selve behandlingen går forholdsvis veldig fort, og jeg er spent på resultatet.

 

Etter behandling får jeg beskjed om at det kan være litt hovent og at jeg kan regne med et par blåmerker men at det vil gå over i løpet av noen dager til en ukes tid. Jeg tenker at dette er en liten pris å betale om resultatet blir slik jeg håper på. (Pluss, hva har man sminke til? hehe)

Etter to uker, blåmerkene og hevelsen er borte og jeg ser meg selv i speilet. Jeg føler jeg ser yngre, mer opplagt og friskere ut! Skulle det faktisk ikke mer til? Helt utrolig hva et par sprøyter kan gjøre, tenker jeg. Den markerte linja som har plaget meg i årevis er fint borte og når jeg smiler føler jeg meg "som meg selv" igjen, om det var verdt det? for meg, absolutt! 

Under kan dere FØR og ETTER bilder :)

 

Hva synes dere? Er dette noe dere kunne tenkt å prøvd selv eller helt uaktuelt?

 

BTW! Jeg er i semifinalen til L'oreal Paris sin trendsetter konkurranse, hadde satt stor pris på om du ville stemt på meg! Du Kan stemme ved å trykke HER!

 

#bewell #klinikken #restylane #estelis #fortelis #tearthrough #behandling #føretter #filler #fillere #kosmetiskeinjeksjoner #injeksjoner #hyaluronsyre #makeup #sminke #mote #trend #bilder #foto #blogg #kosmetikk #skjønnhet #velvære #beauty

13 kommentarer

Nina Maria

13.10.2014 kl.20:12

Ser forskjell ja, det ble flott :) Behovet mitt for å ta akkurat under øynene slik du gjorde er ikke så stort nå... men er åpen for det i framtiden :)

Stine Eline

14.10.2014 kl.02:07

Merka forskjellen på deg , synes det ser bra ut! :)

14.10.2014 kl.09:19

Merket du noe forskjell ang. mørke ringer under øynene?

Charlene N. Nedrum

14.10.2014 kl.15:04

Nina Maria: tusen takk :) Ja jeg ble kjempefornøyd :)

Charlene N. Nedrum

14.10.2014 kl.15:04

Stine'Anette: tusen takk :D <3

Charlene N. Nedrum

14.10.2014 kl.15:05

Anonym: ja absolutt!!! i og med at det er mer volum og mindre skygge under øynene så blir ikke mørke ringer fremhevet på samme måte :)

Line Cecilie Larsen

14.10.2014 kl.20:12

så herlig :D

Charlene N. Nedrum

14.10.2014 kl.20:54

Line Cecilie Larsen: takk :D
Så fint og naturlig det ble da , ja jeg kunne sikkert tenkt meg å prøve noe lignende etter hvert , men som du sier da blir det dette eller juviderm . Ikke restylante :-p Ja og skal stemme også =)

Monica

18.10.2014 kl.16:18

Så fint resultat! Den linja du snakker om er jo helt borte! :-D

kristinerosok

18.10.2014 kl.22:57

Så pent resultat :)

Charlene N. Nedrum

19.10.2014 kl.03:04

Monica: tusen takk!! Ja ikke sant!! Er helt satt ut selv over resultatet :)

Charlene N. Nedrum

19.10.2014 kl.03:04

kristinerosok: tusen hjertelig :)

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

Charlene N. Nedrum

29, Stavanger

// LIFESTYLE // FASHION // BEAUTY // INTERIOR & DIY // INSPIRATION // MAKEUP & STYLING // LOVE // LIFE // FAMILY //


Instagram

Kategorier

Arkiv

hits