Svar på Spørsmålsrunde <3

Først må jeg bare si tuuuuusen takk for så mange kjekke spørsmål!!! 

Har hatt det enormt travelt i det siste og har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned for å svare på alle spørsmålene før nå, men bedre sent enn aldri vel? hehe :)

 

Har du søsken ?

JA! Jeg er veldig rik på søsken :) Jeg har en søster - Cathrine, et år yngre enn meg, vi har samme far/mor, så har jeg to brødre hos min stefar (samme mor) Joachim på 19 år og Daniel på 8 år. Hos min pappa har jeg en lillesøster på 18 år som heter Vilde-Marie, foruten om det så har jeg en stesøster og stebror, som heter Kristin og Andreas :)
Bor du med kjæreste eller for deg selv ?

Jeg bor sammen med min kjæreste Alexander, vi eier en leilighet i Stavanger sentrum sammen :)
Har du kjæledyr?

 Ja, vi har en søt hannkatt som er 1 år, han heter Conan, oppkalt etter "Conan The Barbarian"
Hva studerer / Jobber du som?

Jeg er utdannet motekonsulent og makeupartist, og har nå valgt å studere videre for å utdype meg innen foto


(Photography by Theresia Pauls)

Beskriv deg selv med 8 ord?

- Kreativ

- Viljesterk

- Følsom

- Ambisiøs 

- Intuitiv

- Perfeksjonist

- Omsorgsfull

- Lojal

  

Du har så fin tatovering på brystet! Hvor mange tatoveringer har du? :) :)

Å tusen takk! hehe, jeg har en god del tatoveringer, noen små her og der, men de største er nok chestpiecen og sleeven jeg har begynt på. Om jeg skal telle så har jeg to på bena, to på nedre mage, to på ryggen, to på nakken, en sleeve og tre tatoveringer på venstrearmen samt en chestpiece. Det blir vel 13? ;)
Hvilken pc har du?

Jeg har en HP Envy :)

 

 Hva er favorittsjokoladen din?

Hmm... for tiden er jeg mer glad i chips, men om det skal være noe med sjokolade foretrekker en Sjokoladekake :D

 

Hva er ditt drømme-reisemål?

Det må være Sør Amerika

 

Beskriv din drømmedag

Det må være å ha hele familien samlet på ferie for å feire en bursdag eller høytid, Helst en varm plass hvor vi enten kan ligge ved et basseng eller en strand på dagtid, gå på sightseeing og skikke i lokale butikker på ettermiddagen, for å så spise på en fin restaurant med god mat og vin på kvelden. Helst i en gammel by eller ved havet. Det viktigste er at vi er sammen, og for å toppe drømmedagen, sitter jeg og min kjære på terrassen før leggetid og deler en flaske vin under stjernehimmelen. (Yes, I know...jeg er en håpløs romantiker med høye familieverdier :P)


 

Hva er fin favoritt film og favoritt serie?

Kan jeg si flere? hehe, vel... Når det kommer til serier er jeg stor fan av Game of thrones, The walking dead, Sons of Anarchy, Dexter, Breaking Bad, Spartacus, The Tudors og nylig har jeg begynt å se Salem og How to get away with murder. 

Når det kommer til film var jeg nettopp på kino og så Interstellar som jeg rett og slett elsket!!! Ellers blant favorittene er The Giver, The gladiator, Hunger Games og Ringenes Herre filmene.

 

"Yndlingsoutfit?"

Har altfor mange å velge mellom!!!! Hjelp!!

Men! når det er sagt; til daglig elsker jeg å gå i store løse t-skjorter og tights... Jepp, jeg er ikke så veldig "finslig" av meg om du kan si det sånn :) Jeg har alltid vært litt "guttejente" i oppveksten når det kommer til klær, og den dag i dag kan det ses om jeg ikke går inn for å pynte meg.... Jeg bruker normalt ikke sminke til hverdags, slenger håret i en dult på toppen av hodet, og helst store t-skjorter/gensere og thights, comfort er vel et godt stikkord.

Helgene og formelle eventer, er noe for seg selv, da bruker jeg gjerne timevis foran speilet og mye tid for å planlegge outfittet. 

For tiden elsker jeg en vinrød strikkecardigan og blomstrete skjørt jeg kjøpte på Pull & Bear, en bowlerhatt fra H&M, og et par sorte boots.

Men det varierer så ofte, så veldig vanskelig å si :P hehe!

 

 

 Hva er dine topp 5 produkter i sminkepungen? :)

 Det må nok være disse;  

- BB-cream fra L'oreal,

- Glo Minerals Pressed Powder,

- Helena Rubenstein Mascara, 

- Blistex Leppebalsam 

- Gosh sin øyenbrynsblyant.

 

Hva er ditt beste og verste kjøp?

De verste kjøpene må nok være impulsive kjøp på ebay.... kommer ikke på et konkret på... 

Mitt beste? hmm... Det tror jeg faktisk blir en sort dun-kåpe fra Zara med fuskepels rundt hetta. Den er utrolig fin, samtidig som den er perfekt til den norske vinteren.

 

Når begynte du å interessere deg for mote og fashion?

Jeg har alltid vært interessert i Mote, men jeg fikk aller først øynene opp for kostymedesign og sminke gjennom teater og film da jeg var liten, denne interessen utviklet seg etterhvert da jeg ble større til å inkludere dagens motebilde :)

 

Hva er ditt motto?

Prøv å gjøre det beste utav det livet du har fått, lev her og nå, sett pris på de rundt deg og si heller du er glad i noen en gang for mye enn for lite. 

 

Hva gjør deg lykkelig ?

Det å være rundt familien min, samboeren og gode venner. Jeg er lykkeligst når jeg ser de rundt meg har det bra og koser seg. Jeg er kanskje mest lykkelig når kombinasjonen med at ting går bra med de nærmeste og når jeg føler ting går min vei, at jeg har motivasjonen og inspirasjonen på topp, og har overskudd til å hjelpe andre. Det å kunne skape og være kreativ får meg til å føle fullkommenhet og driver meg videre, samtidig som det å kjenne glede og kjærlighet fra de nærmeste er en ubeskrivelig lykke i seg selv. 

Hva inspirerer deg?

Teater, Film og Tv er mine største inspirasjons-steder. Jeg elsker å se gamle filmer eller periode-dramaer, jeg blir utrolig inspirert av historie og kultur. Andre steder jeg finner inspirasjon er f.eks på nettseder som pinterest, instagram eller rett og slett gjennom fotografi og kunst.

Ellers kan inspirasjon komme når som helst på døgnet, ofte når jeg prøver å sove og tankene bare vandrer rundt, da passer jeg på å skrive ned ideene mine før jeg legger meg på nytt.  

Jeg kan også bli inspirert av de underligste ting, som et mønster på bakken, høstens farger eller arkitektur, sosiale og politiske spørsmål, menneskelige relasjoner, forskjellige kulturer eller reiser, altså, det finnes ingen begrensninger hvor jeg finner inspirasjon fra.

 

Hva motiverer deg ?

Mennesker som kjemper sin kamp uten å gi opp. Det å tro på at du kan gjøre en forskjell og mine opplevelser gjennom livet. Men ikke minst, Min mors og morfars kloke ord gjennom livet og min kjærlighet for mine nærmeste.

 

Hvem er ditt største forbilde?

Mitt aller største forbilde er min avdøde mor og morfar. Begge var alt for meg og har lært meg alt jeg er i dag. Jeg er dem evig takknemlig.
Hvilke type blogger leser du, hvilke blogger leser du fast? og hvorfor akkurat de bloggene?

 Jeg titter innom alle som kommenterer på min blogg først å fremst. Jeg leser ingen blogger fast men litt det som faller inn der og da. Hovedsakelig liker jeg blogger som inneholder temaer som mote, skjønnhet og interiør, men også livsstil blogger med gode tips, foto-blogger og alternative blogger.

 

Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte å blogge for å kunne uttrykke min kreativitet og sette ord og bilde på mine ideer og tanker. Jeg ønsket også å skape en blogg med inspirasjon og tips for andre innen temaer jeg føler jeg har kunnskap om, samtidig som jeg startet å blogge for å vise frem bilder av arbeidet jeg gjør som stylist/makeupartist.

 

Hva er det beste med å blogge?

Det beste med å blogge er det å kunne være produktiv, skape noe eget og kunne uttrykke seg kreativt i et større miljø, hvor man også har en stemme.

 

Hva ønsker du å oppnå med blogging?

Forhåpentligvis så inspirerer jeg mine lesere med mine innlegg og kanskje en dag i fremtiden vil jeg kunne påvirke samfunnet i en positiv retning. Men aller mest ønsker jeg å inspirere, dele min kreativitet, tanker og holdninger.

 

<3<3<3

 

Håper det var gode og utfyllende svar :) Ha en fin torsdagskveld alle sammen :D Peace Out ;)

 

#blogg #spørsmålsrunde #svar #personlig #familie #vennskap #venner #mote #skjønnhet #beauty #sminke #fashion #blogging #inspirasjon #foto #bilder #bildedryss #throwbackthursday #torsdag

12 kommentarer

Emilie-Therese

20.11.2014 kl.22:51

Bra svart :)

Synnøve

20.11.2014 kl.23:58

du virker så utrolig flott og reflektert :) denne bloggen kommer jeg nok til å følge med på, keep up the good work ;)

Janniche

21.11.2014 kl.14:43

Du glemte å skrive at du er den mest optimistiske personen eg kjenner 😊

Vilde

22.11.2014 kl.22:23

Så spennende å lese :D

Charlene N. Nedrum

23.11.2014 kl.00:07

Vilde: så bra!!!

Charlene N. Nedrum

23.11.2014 kl.00:07

Janniche: å herlige du janniche ;) tusen takk ;)

Charlene N. Nedrum

23.11.2014 kl.00:08

Emilie: thanks, kjekt å høre ;)

Charlene N. Nedrum

23.11.2014 kl.00:08

Synnøve: tusen takk kjære deg :D

Tonje Sivertsen

23.11.2014 kl.18:29

Flotte svar! :D

Charlene N. Nedrum

23.11.2014 kl.22:48

Tonje Sivertsen: takk :D

Monica

24.11.2014 kl.13:37

Så gode svar! :-D

Charlene N. Nedrum

24.11.2014 kl.16:39

Monica: takk! så bra :D

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

Charlene N. Nedrum

29, Stavanger

// LIFESTYLE // FASHION // BEAUTY // INTERIOR & DIY // INSPIRATION // MAKEUP & STYLING // LOVE // LIFE // FAMILY //


Instagram

Kategorier

Arkiv

hits