Threadingkurs med Fred Hamelten!

 

Idag var jeg på threadingkurs på makeupart/bewell - klinikken på kvadrat, med selveste Fred Hamelten. Første kursdag var i påsken, mens idag var avsluttende kursdag for å lære selve threading-teknikken.

Threading er en eldgammel metode for hårfjerning som blir mye brukt i østen, men metoden har vokst seg stor de siste årene også i vestlige land, mye grunnet en ny metode for å style øyenbryn. 

Fred Hamelten har utviklet sin egen metode for bryns-styling og blitt kjent for dette. Han har ventelister på 2,5 år for en behandling. Hans kundekrets er kjendiser som Tone Damli Aaberge, Dorthe Skappel, Triana Iglesias og han har stylet brynene til selveste Rihanna!

Du kan finne mer informasjon om Fred Hamelten og øyenbryns-styling på hans blogg - øyenbryn.no og hjemmeside -  www.fredhamelten.com

Jeg synes det var kjempespennende å lære denne eldgamle, men likevel moderniserte metoden for hårfjerning, og kommer absolutt til å prøve meg ut på dette, men først må man øve, øve og atter øve. :)

Her er noen bilder fra kurset :)

 

 

Anbefaler dette kurset på det varmeste for alle som er interesserte :) Måtte jo selvfølgelig ha et bilde sammen med selve stjerne-stylisten selv :)

 

Har du fått med deg at jeg er blant topp 10 til å bli årets offisielle Hove-Blogger? Setter utrolig pris på om du gidder å bruke ti sek til å stemme :D

Du kan stemme på weheartforfashion HER! :D

Ha en fin kveld videre :D

 

#styling #øyenbryn #øyenbrynsforming #threading #kurs #fredhamelten #stjernestylist #stylist #mote #trend #foto #bilder #anbefaling #tips #blogg #hverdag #helg #søndag #beauty #skjønnhet

2 kommentarer

schegg.no

26.05.2014 kl.00:43

fet tattoveringa på brystet var :D

Charlene N. Nedrum

26.05.2014 kl.13:01

stianrangvaldjonassen: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

Charlene N. Nedrum

29, Stavanger

// LIFESTYLE // FASHION // BEAUTY // INTERIOR & DIY // INSPIRATION // MAKEUP & STYLING // LOVE // LIFE // FAMILY //


Instagram

Kategorier

Arkiv

hits