Rimelige Sminkemerker og Produkter - Mine Favoritter

 

Når jeg velger hvilken sminke jeg skal bruke, enten på meg selv eller på kunder, ser jeg alltid etter produkter som sitter lenge på huden, farger som er høyt pigmenterte og lette å blende.

Pris trenger ikke alltid å ha noe å si om produktene er bra, selv om merker som MAC og Glo Minerals holder høy kvalitet kan også billigere sminke merker som GOSH og Barry M være like bra :) Det handler om å prøve litt forskjellig ut og finne det som passer best for en selv :)

Etter å ha testet forskjellige sminkeprodukter opp i gjennom årene er det noen spesielle merker og produkter jeg selvfølgelig har falt skikkelig for, i listen under finner du mine favorittmerker og produkter innen rimelig makeup. Noen er "cruelty free" som det heter internasjonalt, altså ikke dyretestet, mineral sminke, sminke for mer fargerike effekter og sminke for den hyper-allergiske. Altså makeup som passer de fleste :) Er du på utkikk etter bra sminke som ikke koster deg halve lønningen, anbefaler jeg deg å sjekke ut hjemmesiden til det sminke-merket som høres interessant ut for deg, les litt om hva merket står for, hva som er deres spesialiteter så vil du nok fort finne noen produkter som høres interessante ut, dette er mine anbefalinger til deg :)

 

GOSH(www.goshcosmetics.com)

Innenfor billige sminkemerker er gosh absolutt en stor favoritt, de har gode produkter med kvalitet til en liten pris, mine favoritt produkter må være anti-wrinkle fondation primeren deres, selve standard fondation'en og eyebrow-kit'et, jeg digger også leppestiftene som er godt mettet i farge og holder lenge, og synes også børstene deres har god kvalitet :) Gosh finner du på Vita :)

 
 

E.l.f

Enda et bra og billig sminke-merke, elf er et dyrevennlig merke og har også en egen mineral-makeup kolleksjon som passer for sensitiv hud. Innen Elf makeup har jeg falt for deres sminke-koster, spesielt deres klassiske kabuki kost, den har jeg hatt i sminkevesken min i flere år, jeg anbefaler også elf sin creamy eyeliner sammen med den flate eyeliner børsten for å få en perfekt winged liner look :) E.l.f finner du på hjemmesiden deres, link under bildene, de shipper også til Norge :)


(eyeslipsface.co.uk)

 

 

Barry M

(http://www.barrym.com/)

 

Barry M - er kjent for sine fargerike kolleksjoner, og god kvalitet til lav pris. Mine absolutte favoritter er deres kolleksjoner av leppestifter. Jeg kan ikke få nok av deres "Lip-Paint" som er utrolig pigmenterte og holder lenge på. Med disse leppestiftene er det ikke nødvendig med lipliner en gang. Synes også at deres lipglosser er kjempefine, og ikke minste kohl - blyantene i mange fargevarianter. 

Barry M har nettopp kommet ut med 4 nye fargepaletter som kan brukes som både øyenskygge og blush. Disse blir nok mitt neste kjøp fra det populære sminkemerket.

Jeg anbefaler absolutt å hamstre dette merket om dere er i London, de selger sminken på selveste Top-Shop. Man kan også bestille via nett. Bor du i stavanger/sandnes området får du også tak i Barry M på Makeup Art på Kvadrat kjøpesenter.

 

 

Sleek Makeup(http://www.sleekmakeup.com/)

 

Sleek Makeup kom jeg tilfeldigvis over da jeg var i gran canaria på ferie, jeg ble betatt av alle de flotte farge palettene deres og høyt pigmenterte blushere. Da selve merket er utrolig billig, tenkte jeg med en gang at kvaliteten måtte jo være som så, men da jeg prøvde ut øyenskyggene på hånda, så jeg fort at det ikke var tilfellet.  

Nå er jeg stolt eier av fem av deres øyenskygge paletter og digger dem. Har også et par av deres blush-paletter og er kjempefornøyde med dem også. Neste gang jeg kommer over sminkemerket skal jeg kjøpe dip-lineren og pot-lineren som også virker som har veldig mye pigmenter og holdbarthet. Du kan få tak i Sleek makeup flere plasser i utlandet, har enda ikke kommet over merket i Norge, men vet du kan bestille på nett via amazon.com.

Inne på hjemmesiden selger de også et fullt sett med sminkekoster til en utrolig rimelig pris, utfra beskrivelsen på børstene ser børstesettet ut til å holde en høy kvalitet med både syntetiske børster og børster laget av geitehår. Er du nybegynner innen makeup og ikke ønsker å bruke 5000,- på et fullt sett, ville jeg absolutt anbefalt å prøve dette til bare 147.99 dollar,  (ca 7-800 kroner), for alle børstene du trenger til å begynne med, settet består av 27 forskjellige  børster i god kvalitet.

 

 

Kiko Makeup Milan
Mitt absolutte favoritt merke blant billige kosmetiske merker er Kiko Makeup Milan! De har et enormt utvalg av både sminke, hår-produkter, hud og neglepleie, til en lav pris. Mine favoritter fra dette merket er deres primere og øyenskygger. Jeg anbefaler å prøve ut Kiko Cosmetics om du er i utlandet, de har nå åpnet butikk på oxford street og har flere butikker rundt om i europa og endelig shipper de også til Norge, noe de lenge ikke har gjort :D Mer utdypende om om Kiko - og hvordan jeg kom over merket kan du lese om i dette innlegget HER :)

 

Jeg håper min tips falt i smak! Ha en fin søndag videre ;D

 

#makeup #sminke #trend #beauty #mote #fashion #mua #styling #stylist #anbefaling #sminkemerker #kiko #kikomilan #cosmetics #barrym #gosh #elf #sleekmakeup #foto #bilder #inspo #inspirasjon #blogg #skjønnhet

 

 

14 kommentarer

Camilla´s lille verden

01.06.2014 kl.16:12

Takk for alle de fantastiske tipsene, tror jeg må se litt på Kiko Makeup Milan. Var en tur innom siden å masse spennende.

Vilde

02.06.2014 kl.22:52

Suuperbra innlegg! Tusen takk for tips :)) Var ikke alle her jeg hadde hørt om...

Charlene N. Nedrum

03.06.2014 kl.14:56

Camilla´s lille verden: ja ikke sant!! anbefaler merket på det varmeste!!! så bra at tipsa falt i smak!! kjekt å høre :)

Charlene N. Nedrum

03.06.2014 kl.14:57

Vilde: tuuuuuusen takk :D kjekt å høre!!!! så bra!! :D

Benedikte Porsanger

07.06.2014 kl.01:54

kjempe bra innlegg :D og dødsbrae tips! dette trengte jeg :D

hansfru

07.06.2014 kl.12:58

Setter så stor pris på slike tips! Er så godt å høre ordentlige og ærlige tips fra noen som faktisk har peiling på sminke! Og ikke bare noen sponsede anbefalinger som blir sponset fordi de ikke selger seg av seg selv. Og du snakker en del om pigmentering noe som jeg selv har merket stor forskjell på de siste årene. Det er mye dårlig der ute og når jeg nå skal kjøpe sminke prøver jeg å tenke på at det skal holde lengst mulig og at det faktisk skal inneholde fargepigmenter som vises på huden. Uansett. Takk for et supert innlegg.

Charlene N. Nedrum

07.06.2014 kl.15:41

benediktenp: tusen takk!!! så bra!!! :D

Charlene N. Nedrum

07.06.2014 kl.15:42

hansfru: Tusen hjertelig!! :D Det var veldig kjekt å høre!!! :D <3 <3 <3

Liv Judit

07.06.2014 kl.16:36

Supert med de fantastiske tipsene, tror jeg må se litt på Kiko Makeup Milan, det var et nytt merke for min del. Var en tur innom siden å masse spennende.

Charlene N. Nedrum

07.06.2014 kl.16:46

livjudit: ja ikke sant??? de har veldig mye spennende utvalg :)

FashionPlanet

07.06.2014 kl.16:56

Dette kan virkelig komme godt med! Takk for tipsene :-)

Du hadde fin blogg, ha en strålende helg videre.

Ta gjerne en tur innom min, om du gidder.

Charlene N. Nedrum

07.06.2014 kl.17:19

FashionPlanet: så bra!! Bare hyggelig :)ha en fantastisk helg du og :)

Nina Maria

07.06.2014 kl.18:57

Fine tips!

Selv bruker jeg Max factor og Maybelline (Som dessverre er dyretesta), og Gosh :)

Charlene N. Nedrum

19.06.2014 kl.02:03

Nina Maria: jo takk for det :) gosh er jeg superfornøyd me :)

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

Charlene N. Nedrum

29, Stavanger

// LIFESTYLE // FASHION // BEAUTY // INTERIOR & DIY // INSPIRATION // MAKEUP & STYLING // LOVE // LIFE // FAMILY //


Instagram

Kategorier

Arkiv

hits