Kreative Photoshoots 2013

Tenkte å representere litt av arbeidet mitt som stylist og makeupartist,

I fjor brukte jeg mye tid på å bygge opp min portofolio innen styling og fikk jobbet sammen med flere flinke fotografer og modeller!

På alle shootene under hadde jeg ansvar for både klær, hår og makeup :)

Her er bildene fra mine favoritt shooter innenfor den kreative sjangeren (har satt dem sammen som kollasjer for bedre oversikt ;)) :)

 

Femme Fatale(Foto: Nkf studenter, Modeller: Lisa Salte Pollestad, Alf Rune Rugland, Hår/makeup/styling: Charlene N. Nedrum)

 

Denne shooten var ekstrem utfordrende pågrunn av tidspresset, vi hadde ca 1 time på oss å fotografere i tillegg til at vi mistet dagslyset som gjorde at vi brukte mobilene våre til lommelykter på locationen, ikke så enkelt når man skal skifte outfit og ordne to modeller samtidig, hehe, men resultatet ble bedre enn forventet og i tillegg fikk vi et par flotte bilder av den tredje modellen jeg stylet denne dagen, 

En litt mer moderne vri på Femme Fatale :)(Foto: Nkf studenter, Modeller: Inga Husevåg, Hår/makeup/styling: Charlene N. Nedrum)

 

Pinup Perfection

Denne shooten var et samarbeid med fotograf Asle Fagertveit hvor vi ønsket å få fram 50-talls moten på en klassisk måte, her hadde vi også et enormt tidspress da vi hadde 11 outfit med masse forskjellige accessories fordelt på to modeller i tillegg til hår og sminke, og alt skulle gjøres på en dag!! synes alikevel resultatet ble kjempebra! og superfornøyd med modellene som "pulled it off" ;)

Her er bildene:

 

Naomi

 

 

Maren 

 

Fellesbilde

Fotograf: Asle Fagertveit, Modeller: Naomi Drage og Maren Hagbø, Hår/Makeup/Styling: Charlene N. Nedrum (NB! siste bilde er ekstra redigert i forhold til orginal foto)

 

Twiggy Inspired

Rett før julen 2012 gjorde jeg også en twiggy inspirert look på min venninne Ida, Hovedfokus var trendbilde våren 2013, hvor makeup og hår var 60-talls inspirert,

 


 

Min Absolutte Favoritt Shoot innenfor den kreative sjangeren i fjor må nok være Shooten med Linda Elise Winther som fotograf, hvor fokuset var på det rocka trendbilde. Min venninne Tine stilte opp som modell og synes hun tok utfordringen på strak arm, selv om jeg farget håret hennes lilla og sminket henne som et skjelett! hehe, Alikevel helt rå foran kamera! Og resultatet ble dritbra :)

 

Skeleton RockFoto: Linda Elise Winther, Modell: Tine Evensen, Hår/makeup/styling; Charlene N. Nedrum

 

Håper du likte bildene!

Hvilket bilde eller hvilken shoot likte du best?

 

#styling #mote #fashion #makeup #beauty #look #trend #photoshoot #photoshoots #foto #bilder #bildedryss #stylist #makeupartist #portofolio #fotografi #inspirasjon #inspo #blogg #pinup #skeletonmakeup #skjelettsminke #rocka #50talls #twiggy #femmefatale #periodestyling #kreativ

 

 

10 kommentarer

ginaek

15.02.2014 kl.17:35

Så mange fine :)

Charlene N. Nedrum

15.02.2014 kl.17:54

ginaek: tusen takk :D

Mona Therese

15.02.2014 kl.19:14

utrolig fine, liker at de er litt utenom det normale :D

Charlene N. Nedrum

15.02.2014 kl.19:46

Mona Therese: tusen hjertelig :) ja liker å eksprimentere med litt alternative klesstiler og sminke :)

Astrid

15.02.2014 kl.22:16

Åååh, så utrolig mange stilige fotoshooter :)

Charlene N. Nedrum

15.02.2014 kl.22:49

Astrid: Tusen takk! ja det var kjempegøy å jobbe med dem også :)

Teodor

07.06.2014 kl.21:07

Det er så mye bra :) Har alltid hatt lyst å prøve å kle meg opp som jente, men da må det gjøres skikkelig liksom, du er så flink :)

Charlene N. Nedrum

19.06.2014 kl.02:03

Teodor: så kult!! Takk for det :)

Marit Pearl Wivestad

24.08.2015 kl.16:32

Jeg digget femme fatal og pinup perfection. Hvis du vet om noen eller trenger hår og sminkemodell kan jeg gjerne sitte mot bilder. Eller fotomodeller. Se også maritpearl.blogspot.no har sittet mye hår og sminkemodell før. Kjempe gøy. Naomi og Maren møtte jeg på et bloggtreff. Veldig kult. Hyggelige og fotogene jenter.! *

Charlene N. Nedrum

27.09.2015 kl.12:36

Marit Pearl Wivestad: så kult!! Ja skal se innom bloggen din :)

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

Charlene N. Nedrum

29, Stavanger

// LIFESTYLE // FASHION // BEAUTY // INTERIOR & DIY // INSPIRATION // MAKEUP & STYLING // LOVE // LIFE // FAMILY //


Instagram

Kategorier

Arkiv

hits