Hvordan lage egne Hair-Extensions!

 

Postet dette innlegget for en stund tilbake på en annen blogg, men tenkte den passet godt som  et innlegg her på denne bloggen :) Enjoy!

Jeg har ofte lurt på hvordan man lager egne extensions og googlet litt på nett og fant ut det enkleste er å lage Tape-extensions. 

Tape Extensions er også det beste for håret om man først skal sette på løshår, det sliter minimalt på håret, er lett å fjerne og sette på igjen, altså man kan bruke håret flere ganger hvis man bruker riktig metode og tar vare på håret. 

Man kan lage tape extensions både fra weft (hårtranse - lang remse med ferdigpåsydd hår) eller bruke clip-in extensions som utgangspunkt, da fjerner man clipsene med saks først. Jeg gikk utfra en lang weft. 

Slik gjør du det :)

Først å frems trenger du saks, dobbelsidig extensions-tape og selve håret du ønsker å bruke;

Så klipper du opp håret i remser på ca 4-5 cm, eller utifra teipens lengde (jeg brukte ferdigkuttede teipstrimler) bruker du rull av teip, tilpasser og kutter du både teipen og håret slik du ønsker, fordelen her er at du kan lage lengre remser om du ønsker en super rask påføringen av håret. Ulempen er at det ser litt mindre naturlig ut ifølge proffene og at man har mindre muligheter med styling i etterkant.

Når du har tilpasset teipen bredden til extensionen, river du av den ene siden av den dobbelsidige teipen og fester den øverst langs kanten på håret, der hvor weften eller clipsene som regel er sydd sammen

Thats it!!!!!

Mn en siste viktig ting å huske på før en setter på håret er å presse det litt med glattetang helt øverst over taipen, bare et par sekunder så limen varmes opp for å så la dem kjøle seg ned igjen før påsettingen. 

 

Etter påsettingen:

Stor klem Charlene :)


#extensions #hår #hairextensions #DIY #stepbystep #tutorial #tips #bloggtips

4 kommentarer

sarai94

05.02.2014 kl.15:51

Oj, så fink og kreativ du er :D Det der hadde i alle fall jeg aldri klart, hehe :D

xx Siri

Charlene N. Nedrum

05.02.2014 kl.16:02

sarai94: tusen takk :)

Caroline

05.02.2014 kl.16:21

Smart :-)

Charlene N. Nedrum

05.02.2014 kl.17:00

Caroline: Yeah! ;)

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

Charlene N. Nedrum

29, Stavanger

// LIFESTYLE // FASHION // BEAUTY // INTERIOR & DIY // INSPIRATION // MAKEUP & STYLING // LOVE // LIFE // FAMILY //


Instagram

Kategorier

Arkiv

hits