KIKO cosmetics

 

Når det gjelder sminke, så sverger jeg ikke til kun et sminkemerke, jeg liker å eksprimentere med nye produkter fra forskjellige leverandører og finne mine egne favoritter blant dem. Noen er bedre på øyenskygge mens andre er bedre på negler.

Personlig går jeg ofte etter pris, fargeutvalg og kvalitet når jeg velger sminke som jeg ønsker å ha i kofferten min.

Alikevel ser jeg jo at det blir noen merker og produkter jeg bare MÅ ha og som går igjen år et år.

Kiko er en av dem :)

 

KIKO cosmetics


Mitt første møte med KIKO var vel egentlig mitt første møte med en "skikkelig" stylist og makeupartist! Vi var på ferie i Milano med familien, jeg husker det som det var igår, meg og søsteren min var på et stort kjøpesenter i Milano, Italia, vi var vel rundt 11-12 år gamle. Jeg husker jeg så en stand med flere makeupartister, flere makeup-bord med speil og masse masse sminke! det som kanskje fanget oppmerksomheten min mest var fargepalettene. Fysøren så mange forskjellige øyenskygger de hadde! Det hadde jeg vertfall ikke sett i Norge enda.

Meg og søsteren min gikk nysgjerrige bort for å se da en litt feminin ung mann kom bort til meg og spurte med litt dårlig engelsk aksent, "do you girls want to get your makeup done? its free and we have great products!!" Meg og søsteren min nikket bare ivrig og ble plassert i hver vår makeup stol. Tenk nå ble vi stylet akuratt som stjernerne. Mens stylisten sminket meg kunne han ikke få fortalt nok hvor vakker hud han mente jeg hadde. "you could be a skin model. You really dont need any makeup on your skin, but we'll put a nice eyeshadow on you" Han forklarte meg hvor fint det var med orange toner til blå øyne og foreslo en sjokk-oransje øyenskygge. Resultatet ble smashing og så klart kjøpte jeg øyenskyggen som den dag i dag er min favoritt. Søsteren min kjøpte en fin grønnfarge.

Helt siden den dagen i Milano har jeg drømt å bli stylist og ikke minst at det skulle være mulig å få fatt i sminken i Norge.

Desverre får du ikke tak i Kiko sin sminke her til lands enda, men det er kjempepopulært i sør-europa og du får tak i kiko i bl.a spania, italia, tyskland, og de har nylig åpnet butikk på oxford street i London!

Mine favoritt produkter hos Kiko, er selvfølgelig de høy-pigmenterte øyenskyggene, men jeg har også blitt glad i børstene deres, color correction wheel'et deres, fondation primeren som toner ned rødhet i huden og long lasting stick eyshadowene!
Jeg bare elsker det nye click systemet de har for å lage dine egne øyenskygge paletter.

 

 Det er ikke bare det store fargeutvalget og produktutvalget som gjør kiko til et av mine favorittmerker, men også at du får kvalitet til en lav pris :)
 Har du noen gang vært borti KIKO cosmetics? Isåfall hvilket produkt? Hva er ditt/dine favoritt sminke merker?

 

#sminke #makeup #cosmetics #beauty #bloggtips #tips #anbefaling #kiko #colors #produkter

 

11 kommentarer

Malin Amalie (livet i london)

15.12.2013 kl.02:23

spennende

Charlene N. Nedrum

15.12.2013 kl.02:27

Malin Amalie (livet i london): Takk :)

helene simensen

15.12.2013 kl.11:07

så mye fint:D

Mia

16.12.2013 kl.20:43

Hei! Ville bare si ifra at nå kan du vinne sminke til en verdi av 400 kr fra Yves-Rocker på bloggen min. "Goodiebagen" inneholder mascara, kajal, leppestift og pudder. :D http://miabolsen.femelle.no/2013/12/15/konkurranse-makeup/#comments

Stine

16.12.2013 kl.20:56

Elsker kiko, det minner meg om italia. Hver gang vi er der kjøper jeg alltid masse produkter fra kiko :-)

Elin

16.12.2013 kl.21:02

Ah, jeg elsker KIKO! Oppdaget det på en rise til Bergamo:) Nå sender jeg handleliste med min mann hver gang han er i Italia;)

andelly

16.12.2013 kl.21:16

Har ikke vært borti det merket, men det virker veldig bra! (:

Bruker for det meste mineral og naturlige produkter, men ellers er det vanlige H&M billig macara merker, osv ;P

Charlene N. Nedrum

16.12.2013 kl.23:45

helene simensen: ja er helt hekta :)

Charlene N. Nedrum

16.12.2013 kl.23:49

Stine: Hehe, ME 2!!! ;)

Charlene N. Nedrum

16.12.2013 kl.23:49

Elin: skjønner godt det!!! :D

Charlene N. Nedrum

16.12.2013 kl.23:50

andelly: ja det er kjempe :) de selger også mineralsminke ;)

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

Charlene N. Nedrum

29, Stavanger

// LIFESTYLE // FASHION // BEAUTY // INTERIOR & DIY // INSPIRATION // MAKEUP & STYLING // LOVE // LIFE // FAMILY //


Instagram

Kategorier

Arkiv

hits